Skip to main content

Fietsen en wandelen in de omgeving van Village Départ

Vanuit Village Départ kun je heerlijk wandelen en fietsen. Deze routekaart laat de fiets- en wandelroutes in de directe omgeving zien. Het zijn officiële en goed gemarkeerde routes via knooppunten, dus je kunt zorgeloos op pad gaan!

Zo werkt deze routekaart
Verschuif de kaart en zoom in en uit om de routes beter te bekijken. Met de tabbladen bovenaan de kaart kun je wisselen tussen wandel-
en fietsroutes.

Tip: wil je een route uitstippelen? Creëer alvast jouw wandel- of fietsroute door Noord-Brabant met de online routeplanner op www.routesinbrabant.nl.

Fietsen en wandelen via knooppuntroutes in Brabant
Als fietser of wandelaar in Noord-Brabant kun je heel gemakkelijk gebruik maken van het knooppuntensysteem; een netwerk van mooie en duidelijke bewegwijzerde wandel- en fietspaden door heel Noord-Brabant. Ieder knooppunt heeft een eigen nummer. Door van het ene knooppunt naar het volgende te lopen of te fietsen, creëer je jouw eigen route.
Langs de fiets- en wandelpaden staan borden met daarop de knooppuntnummers en pijlen die je de juiste weg wijzen. Bij bijna ieder knooppunt staat bovendien een paneel met een routekaart, zodat je je route ook altijd kunt aanpassen. Ook worden hier de afstanden tussen de knooppunten aangegeven.

Allez, On Y Va!

Een vruchtbare teambuilding, een stevige MTB tocht of gravel ride door de Eerdse Bossen en Bergen, of toch een heerlijke ontspannen rit door de groene Meierij? Wat voor rit je ook gaat maken, starten en finishen doe je op de Vlagheide. Dé plek om te ontspannen én inspannen. Voor recreatie en prestatie. Fysieke én mentale training. Voor happen en trappen. Geniet van de Brabantse gemoedelijkheid én bovenal de liefde voor de fiets aan de voet van Mont Meierij. Bienvenue á Village Départ...Allez, On Y Va!