Skip to main content

Lieve mensen,

De realisatie van onze grote droom komt steeds dichterbij. Ons eigen wielerdorpje aan de voet van de Vlagheideberg in Eerde bij Schijndel!
Village Départ, vernoemd naar de dagelijkse vertrekplaats in de Tour de France, wordt een unieke fiets locatie in Nederland met een horecagelegenheid, overnachtingsmogelijkheden, inspirerende vergaderruimtes en een gaaf aanbod aan fiets- en andere outdoor events.
Een bourgondische plek om te onthaasten, waar je het hele jaar door de wielersport kunt beleven en waar wielerliefhebbers en andere outdoor liefhebbers elkaar ontmoeten en hun passie en verhalen kunnen delen. Een locatie waar we creatieve bedrijfsprocessen faciliteren, fietsen verhuren, toffe routes aanbieden om de omgeving te ontdekken en nog heel veel meer. En dat alles natuurlijk gecombineerd met zowel gezond als lekker eten en drinken!

Waar staan we nu?
De ruwbouw van het horecapand is bijna gereed en de 2e week van december komt het dak erop. Daarna kan er begonnen worden met de afbouw. Tegelijkertijd zijn wij druk bezig met allerlei zaken rondom de exploitatie. Hoe komt de inrichting eruit te zien, wat moeten we allemaal aanschaffen voor de inventaris, welke biertjes willen we op de tap, hoe gaan we onze gerechten bereiden enzovoorts enzovoorts!

We hebben enorm veel zin om straks een supersnelle start te maken en de koers die we gekozen hebben met jullie te gaan delen. Daarbij is één van onze motto’s: “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!” Daarom leek het ons een heel leuk idee om NU al een gaaf Village Départ peloton te gaan vormen met iedereen die daar graag deel van  uit wil maken. Op die manier hebben we samen al voorpret voor de koers!

Kop over kop
We hebben daarom hele toffe pakketten samengesteld met een knipoog naar de truien in de Tour de France. Elke trui vertegenwoordigt een bepaalde waarde. Je krijgt hiervoor o.a. bestedingstegoed in onze horecagelegenheid, een naamsvermelding in ons café, je mag een keer komen overnachten, vergaderen, je wordt trotse drager van ons Village Départ wielershirt en nog veel meer!

Door een pakket af te nemen mag je jezelf lid noemen van ons Village Départ peloton en ben je ambassadeur vanaf het eerste uur! In dit peloton zitten onze uitblinkende kopmannen, trouwe meesterknechten en onmisbare waterdragers die Village Départ een warm hart toedragen. Jullie als peloton geven ons als ploegleiders de financiële mogelijkheden om voor de beste materialen en mooiste faciliteiten te zorgen,  zodat iedereen straks optimaal kan genieten tijdens een bezoek aan ons wielerdorpje!

Dus in plaats van dat je straks afrekent tijdens je bezoek aan Village Départ, betaal je alvast vooruit waardoor we met z’n allen een vliegende start kunnen maken. En het mooiste van alles: je bestedingstegoed ligt 10 tot 18% HOGER dan de inleg voor je afgenomen pakket!

Natuurlijk word ook jij een “Ami d’Équipe”, want…:

  • Ook jouw ogen gaan twinkelen van het zien en voelen van en ruiken en proeven aan het heldendom van de wielersport.
  • Ook jij bent die gepassioneerde fietser EN/OF die Bourgondiër die dáár wil zijn waar het gezellig is.
  • Jij wordt, net als wij, enorm blij en enthousiast van ons concept.
  • Jij wilt natuurlijk niet ontbreken op onze erelijst “PLATEAU DES AMIS DE VILLAGE DÉPART”!
  • Jij wilt graag een kiezel, een steentje of een enorme kassei bijdragen aan ons succes, met hele gave en inspirerende voordelen!!

In onderstaande tabel vind je de verschillende mogelijkheden:

 

* Keuze uit één van deze drie items bij het Le Soigneur pakket

Mocht je interesse hebben in andere of meer uitgebreide vormen van partnering, stuur ons dan even privé een berichtje.

ALLEZ, ON Y VA!

Sportieve groeten,

Geertje Gloudemans
06-10946040
geertje@villagedepart.nl